Stiri

First Facility in parteneriat cu YANFENG SEATING

01/11/2020

Incepând cu 20 octombrie 2021, First Facility a fost aleasa sa ofere o gamă completă de servicii de facility management în noua fabrică de 29.400 mp a companiei chineze YANFENG SEATING -membră a Yanfeng, lider global pe piața industriei auto - care și-a deschis unitatea de producție de scaune auto din Kragujevac, Serbia, la 01 aprilie 2021 si unde vor fi angajați peste 400 de persoane.

Domeniul de aplicare al serviciilor First Facility în noua fabrică implică:
1) mentenanta tehnică a clădirii
2) servicii de curatenie a zonei interioare si exterioare
3) intretinere spatii verzi
4) deszapezire”

Prima întâlnire a grupului First Facility

23/02/2020

Prima întâlnire a reprezentanților grupului First Facility a avut loc în 19 și 20 februarie 2020 la Belgrad, Serbia.

Directorii generali și partenerii, membrii Comitetului executiv și directorii executivi ai companiilor First Facility din Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Serbia și Macedonia de Nord au participat la întâlnire, stabilind o nouă strategie pentru viitorul First Facility Group.

Într-un scurt interviu după întâlnire, domnul Radivoje Nijemcevic, director general și partener, și-a exprimat mândria și bucuria că echipa First Facility este formată din tineri de succes și a anunțat că echipa First Facility Serbia este selectată pentru a gestiona grupul First Facility.

Domnul Georg Spiegelfeld, director general și partener, a subliniat că este recunoscător pentru faptul că are angajați extraordinari, gestionează proiecte grandioase și servește clienți de prestigiu și că cel mai important obiectiv este să mențină atât personalul, cât și clienții mulțumiți.

Dl Spiegelfeld a subliniat, de asemenea, că principala preocupare este fuzionarea companiilor individuale ale First Facility într-o singură mare familie, împărtășind experiența și know-how-ul, făcând din First Facility un grup puternic în Europa de Sud-Est.

VIDEO